Alles wat je nodig hebt
om je tentamen te halen

Reken Maar verslagen zijn samenvattingen van alle vakken van Bedrijfskunde, IBA, Economie en IBEB. Eigenlijk is het woord samenvatting zelfs nog te kort door de bocht om onze verslagen te beschrijven.
Het is een compleet lespakket met oefenvragen, stamppagina’s, oude tentamens en begrippenlijsten.

Tentamenstress?
Niet voor jou!

Chill, rustig aan… Met Reken Maar hoef je je geen zorgen te maken voor je tentamens. Onze verslagen  bevatten alles wat je nodig hebt om je voor te bereiden. Alle tentamenstof, QR-codes die leiden naar uitlegvideo’s, oefenopgaven, uitgebreide uitwerkingen, formulebladen… Meer dan Reken Maar heb je niet nodig bij het studeren. En dat geeft peace of mind!

Ga direct aan de slag

Doelgericht aan de slag

Reken Maar Verslagen is alles wat je nodig hebt om te slagen voor je tentamens! Dan ga je pas doelgericht aan de slag en houd je tijd over voor leukere zaken in het (studenten) leven!

Bekijk alle vakken

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.

Kunnen de samenvattingen ook buiten Nederland bezorgd worden?

Jazeker, maar de verzendkosten zijn dan wel een stuk hoger. Wij berekenen de internationale standaardtarieven van PostNL. Op het moment van schrijven is dat 9 euro voor een envelop van 2 kilogram (= 4 samenvattingen). Bestel je 8 of minder boekjes, dan zijn de kosten €18.00. Bestel je 12 boekjes, dan zijn de kosten €27.00, […]
Lees meer

Hoe zit het met de verzendkosten?

Je order wordt verzonden als een brievenbuspakje (€4,00) of met pakketpost (€6,75). Je krijgt voor beide mogelijkheden een Track&Trace code. Onze website berekent automatisch of jouw order met een brievenbuspakje of een pakket moet worden verstuurd. Zo betaal je nooit te veel voor je levering!


Lees meer
Hoe werkt een pre-order precies?

Als je een pre-order doet, dan heb je als eerste je samenvattingen binnen! De verslagen worden naar je verstuurd zodra ze beschikbaar zijn. We houden hierbij een releasedatum aan, die we aangeven op de productpagina van het Reken Maar verslag. Als je een pre-order hebt gedaan, worden de verslagen op de releasedatum naar je verzonden.


Lees meer
Ik heb nog niets ontvangen. Wat moet ik doen?

Over het algemeen heb je het pakket de volgende werkdag in huis, indien je voor 13:00 hebt besteld. Het kan echter zijn dat dit een dagje langer duurt. Wanneer je na meer dan 2 werkdagen nog niets ontvangen hebt, neem dan contact op met onze klantenservice. Deze zoekt voor je uit waar het probleem zich bevindt, […]
Lees meer

Wanneer heb ik mijn bestelling binnen?

Orders die voor 13:00 zijn besteld worden dezelfde dag verzonden. Bestel je na 13:00 uur, dan verzenden we je pakket de volgende dag. We werken daarbij met PostNL. Normaliter heb je jouw pakket de volgende werkdag in huis, indien PostNL zijn werk goed doet.


Lees meer

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met de klantenservice.
We proberen je vraag binnen 1 werkdag te beantwoorden.