• Ondernemingsrecht - Deel 2

Ondernemingsrecht - Deel 2

  • Model: RMBA1819-804
  • Beschikbaarheid:
    Op voorraad
  • €12,95€10,95

Ondernemingsrecht - Deel 2

Wanneer je later fulltime in een bedrijf werkt, zal je het ongetwijfeld een keer juridische vraagstukken tegen het lijf lopen. In dit vak word je wegwijs gemaakt in allerlei juridische zaken die komen kijken bij een onderneming. Hoe richt je, juridisch gezien, een bedrijf op? Wie is er verantwoordelijk en aansprakelijk? Wat doe je bij een juridisch geschil? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van vragen die behandeld zullen worden in dit vak. Uiteraard verwachten we niet dat je na het volgen van dit vak een rechter, advocaat of notaris zult zijn. Je kunt straks echter wel wat meer meepraten met deze mensen en begrijpen waar zij nou allemaal mee bezig zijn.

Dan over het tentamen zelf. Dit zal bestaan uit 30 multiple-choice vragen en één of meer open vragen. Het multiple-choice gedeelte telt voor 80% mee en de open vragen voor 20%. Tijdens het tentamen zal je gebruik maken van het wetboek en de wetteksten die te vinden zijn op Blackboard. Neem je wetboek dus mee en print ook de aanvullende wetteksten uit! Het tentamen zal goed te doen zijn wanneer je goed leert en handig bent geworden met het wetboek. Dit is een typisch leervak waar je normaliter een goed cijfer voor kunt halen. Hierbij gaan wij je natuurlijk helpen! 

Het Reken Maar verslag is alles wat je nodig hebt om Ondermingsrecht te halen!

Bezorging

Je verslagen voor 13:00 besteld? Wij zorgen ervoor dat ze dezelfde dag naar je opgestuurd worden. Bestel je na 13:00, dan versturen we je verslag de volgende werkdag. Voor het versturen rekenen we een tarief van €1,95 per verzending.  Houd er rekening mee dat wij afhankelijk zijn van PostNL. Het kan dus voorkomen dat het verslag een dag later dan gepland arriveert.

Tips?

Help ons om te verbeteren! Heb je feedback over het verslag, een advies voor de website, of gewoon een algemene tip waarmee we nog beter kunnen worden? Alsjeblieft, laat het weten op info@rekenmaarverslagen.nl. Je helpt ons er mee, maar ook je medestudenten in de toekomst. Wij waarderen het enorm als je mee wilt denken met ons! Reken Maar!

Inhoud: Ondernemingsrecht deel 2