• Strategisch Management - Deel 2

Strategisch Management - Deel 2

  • Model: RMBA1819-505
  • Beschikbaarheid:
    Op voorraad
  • €12,95€10,95

Strategisch Management - Deel 2

Je eindcijfer voor strategisch management wordt voor 50% bepaald door je cijfer voor het tentamen en voor 50% door je resultaat van de BSG. Het tentamen voor strategisch management is een gesloten boek tentamen dat bestaat uit 30 = vragen met vier antwoordmogelijkheden en drie open vragen

In het Reken Maar verslag van Strategisch Management nemen we de stof van het vak stap voor stap met je door. We leggen de stof duidelijk uit met veel voorbeelden. In de stamppagina's hebben we alle stof die je in je hoofd moet stampen, nog eens op een rijtje gezet voor je. Daarna maak je oefenopgaven over de stof die je zojuist hebt gelezen, zodat je meteen met de stof aan de gang gaat. Ten slotte kun je door middel van representatieve oefententamens nog één keer de stof oefenen voordat je de tentamenzaal in gaat.

Kortom, het Reken Maar verslag is alles wat je nodig hebt om Strategisch Management te halen!

Bezorging

Je verslagen voor 13:00 besteld? Wij zorgen ervoor dat ze dezelfde dag naar je opgestuurd worden. Bestel je na 13:00, dan versturen we je verslag de volgende werkdag. Voor het versturen rekenen we een tarief van €1,95 per verzending.  Houd er rekening mee dat wij afhankelijk zijn van PostNL. Het kan dus voorkomen dat het verslag een dag later dan gepland arriveert.

Tips?

Help ons om te verbeteren! Heb je feedback over het verslag, een advies voor de website, of gewoon een algemene tip waarmee we nog beter kunnen worden? Alsjeblieft, laat het weten op info@rekenmaarverslagen.nl. Je helpt ons er mee, maar ook je medestudenten in de toekomst. Wij waarderen het enorm als je mee wilt denken met ons! Reken Maar!

Inhoud: Strategisch Management deel 2