Veelgestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met de klantenservice: bedrijfskunderotterdam@rekenmaarverslagen.nl of economierotterdam@rekenmaarverslagen.nl. We proberen je vraag binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Vraag: Ik heb betaald maar nog niets ontvangen. Wat moet ik doen?

Antwoord: Indien je voor 13:00 hebt besteld, verzenden we je pakket dezelfde dag nog. Bestel je na 13:00 uur, dan verzenden we je pakket de volgende dag. We werken daarbij met PostNL. Over het algemeen heb je het pakket dan de volgende dag in huis. Het kan echter zijn dat dit een dagje langer duurt. Wanneer je na meer dan 2 werkdagen nog niets ontvangen hebt, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Deze kan voor je uitzoeken waar het probleem zich bevindt. 

Vraag: Hoe moet ik betalen?

Antwoord: Je betaalt bij Reken Maar door middel van iDeal of Creditcard.

Vraag: Wanneer heb ik het verslag in huis?

Antwoord: Alle verslagen worden naar je verstuurd zodra ze beschikbaar zijn. We houden hierbij een releasedatum aan, die we aangeven op de productpagina van het Reken Maar verslag. Als je een pre-order hebt gedaan, worden de verslagen op de releasedatum verzonden. We verzenden via PostNL, waardoor je de verslagen de volgende werkdag in je brievenbus vindt.

Vraag: Moet ik verzendkosten betalen?

Antwoord: Voor het verzenden betaal je een bijdrage van €1,95 per verzending. Dit tarief ligt lager dan het werkelijke posttarief, en omdat onze verslagen vrij dik (= zwaar) zijn schieten we hierbij in. We willen echter dat hoge verzendkosten geen reden zijn voor jou om geen verslag aan te schaffen. Echter, omdat wij met normale brievenbuspost versturen kunnen er niet meer dan 4 verslagen in een envelop. Vandaar dat we per 4 boekjes versturen. Indien je een bestelling doet met 4 boekjes, zijn de kosten €1,95. Bestel je 8 of minder boekjes, dan zijn de kosten €3,90. Bestel je 12 boekjes, dan zijn de kosten €5,85, enzovoorts.