Over Reken Maar

Wij zijn Reken Maar Verslagen, en wij zijn gespecialiseerd in het schrijven van samenvattingen voor rekenvakken op de Erasmus Universiteit.

Visie

Reken Maar Verslagen wilt alle universitaire studenten in Nederland helpen om hun rekenvakken te halen. Wij maken rekenvakken gemakkelijker (1) en leuker (2) om voor te studeren. Succes betekent voor ons niet alleen dat een student met niets anders dan een Reken Maar verslag zijn tentamens haalt; wij vinden het een kick wanneer studenten door het Reken Maar verslag het vak leuker en interessanter zijn gaan vinden dan wanneer ze naar colleges waren gegaan.

Kernwoorden van Reken Maar zijn: superieure kwaliteit, klantvriendelijk, doeltreffend en energiek.

 

Missie

Wij willen binnen enkele jaren de grootste speler zijn op de samenvattingsmarkt van universitair Nederland, gespecialiseerd in rekenvakken. Dit doen wij door alleen de aller- allerbeste studenten aan te nemen en een uitstekende klantenservice te voeren. Kwaliteit is ons speerpunt, wij willen de allerbeste kwaliteit samenvattingen leveren in de markt. Onze samenvattingen moeten met kop en schouders uitsteken boven andere samenvattingen. Daarnaast willen we dat onze werknemers trots zijn om voor Reken Maar te mogen werken, en ze hun werk met plezier doen. Reken Maar is immers een leeg karkas zonder haar medewerkers, door goed werk goed te belonen trekken we alleen de allerbeste studenten aan.

 

Oprichting van Reken Maar Verslagen

Reken Maar Verslagen is in april 2015 opgericht door Jeroen Willemsen, en heeft op het moment van schrijven een pool van 49 medewerkers die op oproepbasis werken. Jeroen heeft zijn bachelor Bedrijfskunde cum-laude afgerond aan de Erasmus Universiteit en is met Reken Maar begonnen uit pure frustratie omdat de kwaliteit van samenvattingen van rekenvakken van andere partijen bedroevend slecht was. In het eerste collegejaar 2015-2016 heeft Reken Maar alle vakken van de studies Bedrijfskunde en International Business Administration (IBA) van de Erasmus Universiteit gepubliceerd, en vanaf het collegejaar 2016-2017 worden ook alle rekenvakken van de studie Economie & Bedrijfseconomie samengevat.

Het doel is om binnen enkele jaren landelijk de marktleider te zijn in samenvattingen van rekenvakken.


KVK: 72013923

BTW: 858944546B01