Verslagen voor de herkansingen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Accounting - Deel 1
  Accounting - Deel 1 Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor de midterm van Accounting. In het Reken Maar verslag van Accounting nemen we de stof van het vak stap voor stap met je door. We leggen de stof duidelijk uit met veel voorbeelden. Daarna maak je oefenopgaven over de st..
  €10,95 €12,95
 • Accounting - Deel 2
  Accounting - Deel 2 Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het tweede deeltentamen van Accounting. In het Reken Maar verslag van Accounting nemen we de stof van het vak stap voor stap met je door. We leggen de stof duidelijk uit met veel voorbeelden. Daarna maak je ..
  €10,95 €12,95
 • Finance 1 - Deel 1
  Finance 1 - Deel 1 In het Reken Maar verslag van Finance 1 nemen we de stof van het vak stap voor stap met je door. We leggen de stof duidelijk uit met veel voorbeelden. Daarna maak je oefenopgaven over de stof die je zojuist hebt gelezen, zodat je meteen met de stof aan de gang gaat. Ten slo..
  €10,95 €12,95
 • Finance 1 - Deel 2
  Finance 1 - Deel 2 In het Reken Maar verslag van Finance 1 nemen we de stof van het vak stap voor stap met je door. We leggen de stof duidelijk uit met veel voorbeelden. Daarna maak je oefenopgaven over de stof die je zojuist hebt gelezen, zodat je meteen met de stof aan de gang gaat. Ten slo..
  €10,95 €12,95
 • Internationale Economie - Deel 1
  Internationale Economie - Deel 1 Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het tweedejaars Economie vak Internationale Economie. In het Reken Maar verslag van Internationale Economie nemen we de stof van het vak stap voor stap met je door. We leggen de stof duidelijk uit met vee..
  €10,95 €12,95
 • Micro Economie - Deel 1
  Micro Economie - Deel 1 In het Reken Maar verslag van Micro Economie nemen we de stof van het vak stap voor stap met je door. We leggen de stof duidelijk uit met veel voorbeelden. Daarna maak je oefenopgaven over de stof die je zojuist hebt gelezen, zodat je meteen met de stof aan de gang gaa..
  €10,95 €12,95
 • Micro Economie - Deel 2
  Micro Economie - Deel 2 In het Reken Maar verslag van Micro Economie nemen we de stof van het vak stap voor stap met je door. We leggen de stof duidelijk uit met veel voorbeelden. Daarna maak je oefenopgaven over de stof die je zojuist hebt gelezen, zodat je meteen met de stof aan de gang gaa..
  €10,95 €12,95
 • Toegepaste Statistiek 2 - Deel 1
  Toegepaste Statistiek 2 - Deel 1 In het Reken Maar verslag van Toegepaste Statistiek 2 nemen we de stof van het vak stap voor stap met je door. We leggen de stof duidelijk uit met veel voorbeelden. Daarna maak je oefenopgaven over de stof die je zojuist hebt gelezen, zodat je meteen met de stof..
  €10,95 €12,95
 • Toegepaste Statistiek 2 - Deel 2
  Toegepaste Statistiek 2 - Deel 2 In het Reken Maar verslag van Toegepaste Statistiek 2 nemen we de stof van het vak stap voor stap met je door. We leggen de stof duidelijk uit met veel voorbeelden. Daarna maak je oefenopgaven over de stof die je zojuist hebt gelezen, zodat je meteen met de stof..
  €10,95 €12,95