Verslagen voor de herkansingen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Finance 1 - Deel 1
  Finance 1 - Deel 1 In het Reken Maar verslag van Finance 1 nemen we de stof van het vak stap voor stap met je door. We leggen de stof duidelijk uit met veel voorbeelden. Daarna maak je oefenopgaven over de stof die je zojuist hebt gelezen, zodat je meteen met de stof aan de gang gaat. Ten slott..
  €9,95 €11,95
 • Finance 1 - Deel 2
  Finance 1 - Deel 2 In het Reken Maar verslag van Finance 1 nemen we de stof van het vak stap voor stap met je door. We leggen de stof duidelijk uit met veel voorbeelden. Daarna maak je oefenopgaven over de stof die je zojuist hebt gelezen, zodat je meteen met de stof aan de gang gaat. Ten slott..
  €9,95 €11,95
 • Inleiding Gedragseconomie - Compleet
  Inleiding Gedragseconomie Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het eindtentamen voor het vak Inleiding Gedragseconomie. Ook staan alle practica's in het verslag uitgewerkt. In het Reken Maar verslag van Inleiding Gedragseconomie nemen we de stof van het vak stap voor s..
  €14,95 €16,95
 • Internationale Economie - Deel 1
  Internationale Economie - Deel 1 Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het tweedejaars Economie vak Internationale Economie. In het Reken Maar verslag van Internationale Economie nemen we de stof van het vak stap voor stap met je door. We leggen de stof duidelijk uit met vee..
  €9,95 €11,95
 • Internationale Economie - Deel 2
  Internationale Economie - Deel 2 Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het tweedejaars Economie vak Internationale Economie. In het Reken Maar verslag van Internationale Economie nemen we de stof van het vak stap voor stap met je door. We leggen de stof duidelijk uit met vee..
  €9,95 €11,95
 • Methoden & Technieken - Deel 1
  Methoden & Technieken - Deel 1  Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor de midterm van Methoden & Technieken. In het Reken Maar verslag van Methoden & Technieken nemen we de stof van het vak stap voor stap met je door. We leggen de stof dui..
  €9,95 €11,95
 • Methoden & Technieken - Deel 2
  Methoden & Technieken - Deel 2 Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor de eindtenamen van Methoden & Technieken samen met deel 1. In het Reken Maar verslag van Methoden & Technieken nemen we de stof van het vak stap voor stap met je door. We leggen d..
  €9,95 €11,95
 • Micro Economie - Deel 1
  Micro Economie - Deel 1 In het Reken Maar verslag van Micro Economie nemen we de stof van het vak stap voor stap met je door. We leggen de stof duidelijk uit met veel voorbeelden. Daarna maak je oefenopgaven over de stof die je zojuist hebt gelezen, zodat je meteen met de stof aan de gang gaat...
  €9,95 €11,95
 • Micro Economie - Deel 2
  Micro Economie - Deel 2 In het Reken Maar verslag van Micro Economie nemen we de stof van het vak stap voor stap met je door. We leggen de stof duidelijk uit met veel voorbeelden. Daarna maak je oefenopgaven over de stof die je zojuist hebt gelezen, zodat je meteen met de stof aan de gang gaat...
  €9,95 €11,95