Verslagen voor de herkansingen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Finance 1 - Deel 1
  Finance 1 - Deel 1 In het Reken Maar verslag van Finance 1 nemen we de stof van het vak stap voor stap met je door. We leggen de stof duidelijk uit met veel voorbeelden. Daarna maak je oefenopgaven over de stof die je zojuist hebt gelezen, zodat je meteen met de stof aan de gang gaat. Ten slott..
  €9,95 €11,95
 • Finance 1 - Deel 2
  Finance 1 - Deel 2 In het Reken Maar verslag van Finance 1 nemen we de stof van het vak stap voor stap met je door. We leggen de stof duidelijk uit met veel voorbeelden. Daarna maak je oefenopgaven over de stof die je zojuist hebt gelezen, zodat je meteen met de stof aan de gang gaat. Ten slott..
  €9,95 €11,95
 • Internationale Economie - Deel 1
  Internationale Economie - Deel 1 Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het tweedejaars Economie vak Internationale Economie. In het Reken Maar verslag van Internationale Economie nemen we de stof van het vak stap voor stap met je door. We leggen de stof duidelijk uit met vee..
  €9,95 €11,95
 • Internationale Economie - Deel 2
  Internationale Economie - Deel 2 Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het tweedejaars Economie vak Internationale Economie. In het Reken Maar verslag van Internationale Economie nemen we de stof van het vak stap voor stap met je door. We leggen de stof duidelijk uit met vee..
  €9,95 €11,95
 • Micro Economie - Deel 1
  Micro Economie - Deel 1 In het Reken Maar verslag van Micro Economie nemen we de stof van het vak stap voor stap met je door. We leggen de stof duidelijk uit met veel voorbeelden. Daarna maak je oefenopgaven over de stof die je zojuist hebt gelezen, zodat je meteen met de stof aan de gang gaat...
  €9,95 €11,95
 • Micro Economie - Deel 2
  Micro Economie - Deel 2 In het Reken Maar verslag van Micro Economie nemen we de stof van het vak stap voor stap met je door. We leggen de stof duidelijk uit met veel voorbeelden. Daarna maak je oefenopgaven over de stof die je zojuist hebt gelezen, zodat je meteen met de stof aan de gang gaat...
  €9,95 €11,95
 • Toegepaste Micro-economie - Deel 1
  Toegepaste Micro Economie - Deel 1 In het Reken Maar verslag van Toegepaste Micro Economie nemen we de stof van het vak stap voor stap met je door. We leggen de stof duidelijk uit met veel voorbeelden. Daarna maak je oefenopgaven over de stof die je zojuist hebt gelezen, zodat je meteen met d..
  €9,95 €11,95
 • Toegepaste Micro-economie - Deel 2
  Toegepaste Micro Economie - Deel 2 In het Reken Maar verslag van Toegepaste Micro Economie nemen we de stof van het vak stap voor stap met je door. We leggen de stof duidelijk uit met veel voorbeelden. Daarna maak je oefenopgaven over de stof die je zojuist hebt gelezen, zodat je meteen met d..
  €9,95 €11,95
 • Toegepaste Statistiek 2 - Compleet
  Toegepaste Statistiek 2 - Compleet In tegenstelling tot andere verslagen komt het vak Toegepaste Statistiek 2 in slechts één deel, in plaats van twee. Dat betekent dat je voor €14,95 helemaal klaar bent om het vak Toegepaste Statistiek te halen.  In het Reken Maar verslag van Toegepaste..
  €14,95 €17,95