Verslagen voor de herkansingen

Hier vind je alle verslagen van de vorige trimesters, welke inmiddels zijn afgerond. 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Corporate Finance BA - Deel 1
  LET OP! DEEL 1 HEEFT BETREKKING OP HET MID-TERM TENTAMEN EN ZOWEL DEEL 1 ALS DEEL 2 OP HET END-TERM TENTAMEN! Corporate Finance - deel 1 Corporate Finance gaat verder waar het Finance gedeelte van het eerstejaars vak Financiële Processen is gebleven. In Corporate Finance gaan we aan de gan..
  €10,95 €12,95
 • Corporate Finance BA - Deel 2
  LET OP! DEEL 1 HEEFT BETREKKING OP HET MID-TERM TENTAMEN EN ZOWEL DEEL 1 ALS DEEL 2 OP HET END-TERM TENTAMEN! Corporate Finance - deel 2 Corporate Finance gaat verder waar het Finance gedeelte van het eerstejaars vak Financiële Processen is gebleven. In Corporate Finance gaan we ..
  €10,95 €12,95
 • Gedrag in Organisaties - Deel 1
  Gedrag in Organisaties - Deel 1 Gedrag in Organisaties is een vak uit het eerste trimester.  Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het tentamen van Gedrag in Organisaties. In het Reken Maar verslag van Gedrag in Organisaties nemen we de ..
  €10,95 €12,95
 • Gedrag in Organisaties - Deel 2
  Gedrag in Organisaties - Deel 2 Gedrag in Organisaties is een vak uit het eerste trimester.  Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het tentamen van Gedrag in Organisaties. In het Reken Maar verslag van Gedrag in Organisaties nemen we de ..
  €10,95 €12,95
 • Inleiding in de Bedrijfskunde - Deel 1
  Inleiding in de Bedrijfskunde - Deel 1 Inleiding in de Bedrijfskunde is het eerste vak wat je zult krijgen tijdens de studie Bedrijfskunde. Tijdens dit vak wordt een introductie gegeven over de hele studie. Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het eerste deeltentame..
  €10,95 €12,95
 • Inleiding in de Bedrijfskunde - Deel 2
  Inleiding in de Bedrijfskunde - Deel 2 Inleiding in de Bedrijfskunde is het eerste vak wat je zult krijgen tijdens de studie Bedrijfskunde. Tijdens dit vak wordt een introductie gegeven over de hele studie. Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het tweede deeltentame..
  €10,95 €12,95
 • Methodologie - Deel 1
  Methodologie - Deel 1 Methodologie is een vak uit het eerste trimester.  Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het eerste deeltentamen van Methodologie. In het Reken Maar verslag van Methodologie nemen we de stof van het vak stap voor st..
  €10,95 €12,95
 • Methodologie - Deel 2
  Methodologie - Deel 2 Methodologie is een vak uit het eerste trimester.  Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het tweede deeltentamen van Methodologie. In het Reken Maar verslag van Methodologie nemen we de stof van het vak stap voor st..
  €10,95 €12,95
 • Organisatietheorie en -dynamiek - Deel 1
  Organisatietheorie en -dynamiek - Deel 1 Organisatietheorie en -dynamiek is een vak uit het vierde trimester.  Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het tentamen van Organisatietheorie en -dynamiek. In het Reken Maar verslag van Organisatieth..
  €10,95 €12,95