Verslagen voor de herkansingen

Hier vind je alle verslagen van de vorige trimesters, welke inmiddels zijn afgerond. 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Besliskunde - deel 1
  Besliskunde deel 1 Besliskunde is een vak met veel verschillende onderdelen, die overigens vaak niet direct met elkaar in verband staan. Het geeft je een brede toolset met daarin handige methodes die je helpen om in een bepaalde situatie een beslissing te maken. Is het bijvoorbeeld verstandig..
  €9,95 €11,95
 • Besliskunde - deel 2
  Besliskunde deel 2 Besliskunde is een vak met veel verschillende onderdelen, die overigens vaak niet direct met elkaar in verband staan. Het geeft je een brede toolset met daarin handige methodes die je helpen om in een bepaalde situatie een beslissing te maken. Is het bijvoorbeeld verstandig..
  €9,95 €11,95
 • Corporate Finance BA - Deel 1
  Corporate Finance - deel 1 Corporate Finance gaat verder waar het Finance gedeelte van het eerstejaars vak Financiële Processen is gebleven. In Corporate Finance gaan we aan de gang met de financiering van een bedrijf. Waar moet je dan aan denken? Bijvoorbeeld de kapitaalstructuur: hoeveel ve..
  €9,95 €11,95
 • Corporate Finance BA - Deel 2
  Corporate Finance - deel 2 Corporate Finance gaat verder waar het Finance gedeelte van het eerstejaars vak Financiële Processen is gebleven. In Corporate Finance gaan we aan de gang met de financiering van een bedrijf. Waar moet je dan aan denken? Bijvoorbeeld de kapitaalstructuur: hoeveel ve..
  €9,95 €11,95
 • Gedrag in Organisaties - Deel 1
  Gedrag in Organisaties - Deel 1 Gedrag in Organisaties is een vak uit het eerste trimester.  Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het tentamen van Gedrag in Organisaties. In het Reken Maar verslag van Gedrag in Organisaties nemen we de ..
  €9,95 €11,95
 • Gedrag in Organisaties - Deel 2
  Gedrag in Organisaties - Deel 2 Gedrag in Organisaties is een vak uit het eerste trimester.  Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het tentamen van Gedrag in Organisaties. In het Reken Maar verslag van Gedrag in Organisaties nemen we de ..
  €9,95 €11,95
 • Handleiding SMT Case
  De compleet vernieuwe handleiding voor de SMT Case! Het probleem met de SMT Case Bekend gevoel, dat je vast loopt met de SMT case en totaal niet weet wat je precies aan het doen bent? Mis je het overzicht van de het vak SMT? Of wil je gewoon niet dat de SMT case je gemiddelde naar beneden ..
  €14,95 €19,95
 • Human Resource Management - deel 1
  Human Resource Management - Deel 1 Het vak Human Resource Management houdt zich bezig met hoe je personeel effectief kunt managen. Het omvat beleidslijnen, praktijken en systemen die het gedrag, de attitudes en prestaties van werknemers beïnvloeden. Voorbeelden hiervan zijn de werving en s..
  €9,95 €11,95
 • Human Resource Management - deel 2
  Human Resource Management - Deel 2 Het vak Human Resource Management houdt zich bezig met hoe je personeel effectief kunt managen. Het omvat beleidslijnen, praktijken en systemen die het gedrag, de attitudes en prestaties van werknemers beïnvloeden. Voorbeelden hiervan zijn de werving en s..
  €9,95 €11,95