BA3 - Trimester 8

Hier vind je alle Reken Maar verslagen van trimester 8 voor de studie Bedrijfskunde. 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Trimester 8 Combideal BA
  Combideal trimester 8 Met de combideal van trimester 8 heb je alle Reken Maar verslagen van dit trimester in huis voor een kortingsprijs! Dit totaalpakket bevat de volgende verslagen: Human Resource Management - deel 1 Human Resource Management - deel 2 Ondernemingsrecht -..
  €51,95 €71,70
 • Human Resource Management - deel 1
  Human Resource Management - Deel 1 Het vak Human Resource Management houdt zich bezig met hoe je personeel effectief kunt managen. Het omvat beleidslijnen, praktijken en systemen die het gedrag, de attitudes en prestaties van werknemers beïnvloeden. Voorbeelden hiervan zijn de werving en s..
  €9,95 €11,95
 • Human Resource Management - deel 2
  Human Resource Management - Deel 2 Het vak Human Resource Management houdt zich bezig met hoe je personeel effectief kunt managen. Het omvat beleidslijnen, praktijken en systemen die het gedrag, de attitudes en prestaties van werknemers beïnvloeden. Voorbeelden hiervan zijn de werving en s..
  €9,95 €11,95
 • Informatie Management - deel 1
  Informatie Management - Deel 1 (Midterm) Het internet, informatiesystemen en communicatie technologie in het algemeen hebben ervoor gezorgd dat we niet alleen meer over afstand, communicatie technologie, snelheid en de rol van geografische, fysieke en industriële grenzen, maar ook de ma..
  €9,95 €11,95
 • Informatie Management - deel 2
  Informatie Management - Deel 2 (Endterm) Het internet, informatiesystemen en communicatie technologie in het algemeen hebben ervoor gezorgd dat we niet alleen meer over afstand, communicatie technologie, snelheid en de rol van geografische, fysieke en industriële grenzen, maar ook de ma..
  €9,95 €11,95
 • Ondernemingsrecht - deel 1
  Ondernemingsrecht - Deel 1 Wanneer je later fulltime in een bedrijf werkt, zal je het ongetwijfeld een keer juridische vraagstukken tegen het lijf lopen. In dit vak word je wegwijs gemaakt in allerlei juridische zaken die komen kijken bij een onderneming. Hoe richt je, juridisch gezien, een ..
  €9,95 €11,95
 • Ondernemingsrecht - deel 2
  Ondernemingsrecht - Deel 2 Wanneer je later fulltime in een bedrijf werkt, zal je het ongetwijfeld een keer juridische vraagstukken tegen het lijf lopen. In dit vak word je wegwijs gemaakt in allerlei juridische zaken die komen kijken bij een onderneming. Hoe richt je, juridisch gezien, een ..
  €9,95 €11,95