BA2 - Trimester 5

Hier vind je alle Reken Maar verslagen van trimester 5 voor het tweede jaar voor de studie Bedrijfskunde.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Trimester 5 Combideal BA
  Combideal trimester 5 Met de combideal van trimester 5 heb je alle Reken Maar verslagen van dit trimester in huis voor een kortingsprijs! Dit totaalpakket bevat de volgende verslagen: Management Accounting - deel 1 Management Accounting - deel 2 Strategisch Management - deel 1 Str..
  €46,95 €67,75
 • Handleiding SMT Case
  De compleet vernieuwe handleiding voor de SMT Case! Het probleem met de SMT Case Bekend gevoel, dat je vast loopt met de SMT case en totaal niet weet wat je precies aan het doen bent? Mis je het overzicht van de het vak SMT? Of wil je gewoon niet dat de SMT case je gemiddelde naar beneden ..
  €14,95 €19,95
 • Management Accounting - deel 1
  Management Accounting - deel 1 Accounting bestaat grofweg gezegd uit twee onderdelen: Financial Accounting en Management Accounting. Waar Financial Accounting zich richt op partijen buiten de organisatie, houdt Management Accounting zich bezig met het bijhouden van de boeken bi..
  €9,95 €11,95
 • Management Accounting - deel 2
  Management Accounting - deel 2 Accounting bestaat grofweg gezegd uit twee onderdelen: Financial Accounting en Management Accounting. Waar Financial Accounting zich richt op partijen buiten de organisatie, houdt Management Accounting zich bezig met het bijhouden van de boeken binnen..
  €9,95 €11,95
 • Strategisch Management - deel 1 (PRE-ORDER)
  LET OP! DIT IS EEN PRE-ORDER. DE RELEASEDATUM VAN DIT VERSLAG IS 26 FEBRUARI. BESTEL DIT VERSLAG EN ONTVANG HET OP 26 FEBRUARI! Strategisch Management - Deel 1 Je eindcijfer voor strategisch management wordt voor 50% bepaald door je cijfer voor het tentamen en voor 50% door je resultaat van ..
  €9,95 €11,95
 • Strategisch Management - deel 2 (PRE-ORDER)
  LET OP! DIT IS EEN PRE-ORDER. DE RELEASEDATUM VAN DIT VERSLAG IS 26 FEBRUARI. BESTEL DIT VERSLAG EN ONTVANG HET OP 26 FEBRUARI! Strategisch Management - Deel 2 Je eindcijfer voor strategisch management wordt voor 50% bepaald door je cijfer voor het tentamen en voor 50% door je resultaat van ..
  €9,95 €11,95