BA2 - Trimester 4

Hier vind je alle Reken Maar verslagen van trimester 4 voor het tweede jaar voor de studie Bedrijfskunde.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Trimester 4 Combideal BA
  Combideal trimester 4 Met de combideal van trimester 4 heb je alle Reken Maar verslagen van dit trimester in huis voor een kortingsprijs! Dit totaalpakket bevat de volgende verslagen: ORMO - Deel 1 ORMO - Deel 2 Corporate Finance - Deel 1 Corporate Finance - Deel 2 Wetenschapsle..
  €68,95 €103,60
 • Corporate Finance BA - Deel 1
  LET OP! DEEL 1 HEEFT BETREKKING OP HET MID-TERM TENTAMEN EN ZOWEL DEEL 1 ALS DEEL 2 OP HET END-TERM TENTAMEN! Corporate Finance - deel 1 Corporate Finance gaat verder waar het Finance gedeelte van het eerstejaars vak Financiële Processen is gebleven. In Corporate Finance gaan we aan de gan..
  €10,95 €12,95
 • Corporate Finance BA - Deel 2
  LET OP! DEEL 1 HEEFT BETREKKING OP HET MID-TERM TENTAMEN EN ZOWEL DEEL 1 ALS DEEL 2 OP HET END-TERM TENTAMEN! Corporate Finance - deel 2 Corporate Finance gaat verder waar het Finance gedeelte van het eerstejaars vak Financiële Processen is gebleven. In Corporate Finance gaan we ..
  €10,95 €12,95
 • Organisatietheorie en -dynamiek - Deel 1
  Organisatietheorie en -dynamiek - Deel 1 Organisatietheorie en -dynamiek is een vak uit het vierde trimester.  Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het tentamen van Organisatietheorie en -dynamiek. In het Reken Maar verslag van Organisatieth..
  €10,95 €12,95
 • Organisatietheorie- en dynamiek - Deel 2
  Organisatietheorie en -dynamiek - Deel 2 Organisatietheorie en -dynamiek is een vak uit het vierde trimester.  Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het tentamen van Organisatietheorie en -dynamiek. In het Reken Maar verslag van Organisatieth..
  €10,95 €12,95
 • ORMO - Deel 1
  ORMO deel 1 Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het eerste deeltentamen van ORMO met het onderwerp "Kansprocessen". In het Reken Maar verslag van ORMO nemen we de stof van het vak stap voor stap met je door. We leggen de stof duidelijk uit met veel voorbeelden. Daarn..
  €10,95 €12,95
 • ORMO - Deel 2
  ORMO deel 2 Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor deeltentamen 2 van ORMO, namelijk het gedeelte over Lineair Programmeren. We leggen het lineair programmeren stap voor stap aan je uit, benoemen de meest gemaakte fouten (dit gedeelte kenmerkt zich door veel kleine valk..
  €10,95 €12,95
 • Wetenschapsleer - Deel 1
  Wetenschapsleer - Deel 1 Wetenschapsleer is een vak uit het vierde trimester.  Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het tentamen van Wetenschapsleer. In het Reken Maar verslag van Wetenschapsleer nemen we de stof van het vak stap v..
  €10,95 €12,95
 • Wetenschapsleer - Deel 2
  Wetenschapsleer - Deel 2 Wetenschapsleer is een vak uit het vierde trimester.  Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het tentamen van Wetenschapsleer. In het Reken Maar verslag van Wetenschapsleer nemen we de stof van het vak stap v..
  €10,95 €12,95