Trimester 3 Combideal BA

Trimester 3 Combideal BA

Model: RMBA1718-307
Beschikbaarheid:
Op voorraad

Prijs: €52,95€71,70
Bestellen
Omschrijving

Combideal trimester 3

Met de combideal van trimester 3 heb je alle Reken Maar verslagen van dit trimester in huis voor een kortingsprijs! Dit totaalpakket bevat de volgende verslagen:

  • Financiële Processen - deel 1
  • Financiële Processen - deel 2
  • Macro-Economische & Institutionele Context - deel 1
  • Macro-Economische & Institutionele Context - deel 2
  • Marktcontext - deel 1
  • Marktcontext - deel 2

Reken Maar gaat je helpen om te slagen voor deze vakken! In het Reken Maar verslag leggen we de stof stap voor stap aan je uit, en gebruiken daarbij veel voorbeelden. Meteen na het uitleggen van de stof maak je oefenopgaven over de stof die je zojuist hebt gelezen, zodat je meteen met de stof aan de gang gaat. In het Reken Maar verslag vind je verder een aantal volledige oude tentamens, zodat je de stof nog één keer in zijn geheel kunt oefenen.

Kortom, het Reken Maar verslag is alles wat je nodig hebt om je vakken te halen!

Bezorging

Je verslagen voor 13:00 besteld? Wij zorgen ervoor dat ze dezelfde dag naar je opgestuurd worden. Bestel je na 13:00, dan versturen we je verslag de volgende werkdag. Voor het versturen van deze combideal rekenen we een tarief van €3,90 in plaats van het standaardtarief van €1,95. Dit komt omdat we de bestelling in twee enveloppen versturen, vanwege de dikte van de boekjes.  Houd er rekening mee dat wij afhankelijk zijn van PostNL. Het kan dus voorkomen dat het verslag een dag later dan gepland arriveert.

Tips?

Help ons om te verbeteren! Heb je feedback over het verslag, een advies voor de website, of gewoon een algemene tip waarmee we nog beter kunnen worden? Alsjeblieft, laat het weten op info@rekenmaarverslagen.nl. Je helpt ons er mee, maar ook je medestudenten in de toekomst. Wij waarderen het enorm als je mee wilt denken met ons! Reken Maar!

Inhoud: Totaalpakket trimester 3

Tags: