BA1 - Trimester 3

Hier vind je alle Reken Maar verslagen van trimester 3 voor de studie Bedrijfskunde.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Trimester 3 Combideal BA
  Combideal trimester 3 Met de combideal van trimester 3 heb je alle Reken Maar verslagen van dit trimester in huis voor een kortingsprijs! Dit totaalpakket bevat de volgende verslagen: Financiële Processen - deel 1 Financiële Processen - deel 2 Macro-Economische & Insti..
  €52,95 €71,70
 • Crash Course Finance - Financiële Processen
  Reken Maar Academy, wat is dat?  De Reken Maar Academy is de bijles tak van Reken Maar Verslagen. Met de Reken Maar Academy willen we studenten een aanvulling geven op de Reken Maar verslagen. Door gebruik te maken van stappenplannen, handige schema’s en veel oefenmateriaal (én ant..
  €24,95
 • Financiële Processen - Deel 1
  Financiële Processen - deel 1 (Accounting deeltentamen)  Financiële Processen bestaat uit twee deeltentamens: het Accounting deeltentamen en het Finance deeltentamen. In het eerste deel van Reken Maar behandelen we alle stof die benodigd is voor het Accounting deeltentamen. ..
  €9,95 €11,95
 • Financiële Processen - Deel 2
  Financiële Processen - deel 2 (Finance deeltentamen) Financiële Processen bestaat uit twee deeltentamens: het Accounting deeltentamen en het Finance deeltentamen. In het tweede deel van Reken Maar behandelen we alle stof die benodigd is voor het Finance deeltentamen. In het Finan..
  €9,95 €11,95
 • Macroeconomische & Institutionele context - Deel 1
  Macroeconomische & Institutionele context - Deel 1 Macroeconomische & Institutionele context is een vak uit het derde trimester.  Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het tentamen van Macroeconomische & Institutionele context. In..
  €9,95 €11,95
 • Macroeconomische & Institutionele context - Deel 2
  Macroeconomische & Institutionele context - Deel 2 Macroeconomische & Institutionele context is een vak uit het derde trimester.  Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het tentamen van Macroeconomische & Institutionele context. In..
  €9,95 €11,95
 • Marktcontext - Deel 1
  Marktcontext - Deel 1 Marktcontext is een vak uit het eerste trimester.  Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het tentamen van Marktcontext. In het Reken Maar verslag van Marktcontext nemen we de stof van het vak stap voor stap met je d..
  €9,95 €11,95
 • Marktcontext - Deel 2
  Marktcontext - Deel 2 Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het tentamen van Marktcontext. In het Reken Maar verslag van Marktcontext nemen we de stof van het vak stap voor stap met je door. We leggen de stof duidelijk uit met veel voorbeelden. Daarna ..
  €9,95 €11,95