BA1 - Trimester 2

Hier vind je alle Reken Maar verslagen van trimester 2 van het eerste jaar voor de studie Bedrijfskunde.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Proefverslag ETHE1 Primaire Processen (DOWNLOAD)
  Dit proefverslag omvat het eerste hoofdstuk van het Reken Maar verslag Primaire Processen - Deel 1, welke je moet kennen voor ETHE1. DOWNLOAD HET PROEFVERSLAG HIER. ..
  €0,00
 • Trimester 2 Combideal BA
  Combideal trimester 2 Met de combideal van trimester 2 heb je alle Reken Maar verslagen van dit trimester in huis voor een kortingsprijs! Dit totaalpakket bevat de volgende verslagen: Primaire Processen - deel 1 Primaire Processen - deel 2 Besliskunde - deel 1 Besliskunde - deel 2..
  €51,95 €71,70
 • Besliskunde - deel 1
  Besliskunde deel 1 Besliskunde is een vak met veel verschillende onderdelen, die overigens vaak niet direct met elkaar in verband staan. Het geeft je een brede toolset met daarin handige methodes die je helpen om in een bepaalde situatie een beslissing te maken. Is het bijvoorbeeld verstandig..
  €9,95 €11,95
 • Besliskunde - deel 2
  Besliskunde deel 2 Besliskunde is een vak met veel verschillende onderdelen, die overigens vaak niet direct met elkaar in verband staan. Het geeft je een brede toolset met daarin handige methodes die je helpen om in een bepaalde situatie een beslissing te maken. Is het bijvoorbeeld verstandig..
  €11,95
 • Primaire Processen - deel 1
  VOOR DIT VAK IS EEN PROEFVERSLAG BESCHIKBAAR, ZODAT JE ETHE1 ALVAST KAN MAKEN. DOWNLOAD DEZE HIER Primaire Processen - deel 1 Primaire Processen is hét struikelvak van het tweede trimester, maar tegelijkertijd één van de meest nuttige vakken die je zult krijgen gedurende je bachelor Bedrij..
  €9,95 €11,95
 • Primaire Processen - deel 2
  VOOR DIT VAK IS EEN PROEFVERSLAG BESCHIKBAAR, ZODAT JE ETHE1 ALVAST KAN MAKEN. DOWNLOAD DEZE HIER Primaire Processen - deel 2 Primaire Processen is hét struikelvak van het tweede trimester, maar tegelijkertijd één van de meest nuttige vakken die je zult krijgen gedurende je bachelor Bedrij..
  €9,95 €11,95
 • Statistiek - deel 1
  Statistiek - deel 1 Statistiek is een vak dat je in elke studie terug ziet komen, van psychologie tot bedrijfskunde, en helpt om een uitspraak te kunnen doen over een situatie in de werkelijkheid. Hoe groot is de kans dat een willekeurige klant bij de McDonalds een McKroket besteld? Of, als j..
  €9,95 €11,95
 • Statistiek - deel 2
  Statistiek - deel 2 Statistiek is een vak dat je in elke studie terug ziet komen, van psychologie tot bedrijfskunde, en helpt om een uitspraak te kunnen doen over een situatie in de werkelijkheid. Hoe groot is de kans dat een willekeurige klant bij de McDonalds een McKroket besteld? Of, als j..
  €9,95 €11,95