BA1 - Trimester 1

Hier vind je alle Reken Maar verslagen van trimester 1 van het eerste jaar voor de studie Bedrijfskunde.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Trimester 1 Combideal BA
  Combideal trimester 1 Met de combideal van trimester 1 heb je alle Reken Maar verslagen van dit trimester in huis voor een kortingsprijs! Dit totaalpakket bevat de volgende verslagen: Wiskunde - Deel 1 Wiskunde - Deel 2 Inleiding in de Bedrijfskunde - Deel 1 Inleiding in ..
  €68,95 €103,60
 • Gedrag in Organisaties - Deel 1
  Gedrag in Organisaties - Deel 1 Gedrag in Organisaties is een vak uit het eerste trimester.  Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het tentamen van Gedrag in Organisaties. In het Reken Maar verslag van Gedrag in Organisaties nemen we de ..
  €10,95 €12,95
 • Gedrag in Organisaties - Deel 2
  Gedrag in Organisaties - Deel 2 Gedrag in Organisaties is een vak uit het eerste trimester.  Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het tentamen van Gedrag in Organisaties. In het Reken Maar verslag van Gedrag in Organisaties nemen we de ..
  €10,95 €12,95
 • Inleiding in de Bedrijfskunde - Deel 1
  Inleiding in de Bedrijfskunde - Deel 1 Inleiding in de Bedrijfskunde is het eerste vak wat je zult krijgen tijdens de studie Bedrijfskunde. Tijdens dit vak wordt een introductie gegeven over de hele studie. Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het eerste deeltentame..
  €10,95 €12,95
 • Inleiding in de Bedrijfskunde - Deel 2
  Inleiding in de Bedrijfskunde - Deel 2 Inleiding in de Bedrijfskunde is het eerste vak wat je zult krijgen tijdens de studie Bedrijfskunde. Tijdens dit vak wordt een introductie gegeven over de hele studie. Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het tweede deeltentame..
  €10,95 €12,95
 • Methodologie - Deel 1
  Methodologie - Deel 1 Methodologie is een vak uit het eerste trimester.  Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het eerste deeltentamen van Methodologie. In het Reken Maar verslag van Methodologie nemen we de stof van het vak stap voor st..
  €10,95 €12,95
 • Methodologie - Deel 2
  Methodologie - Deel 2 Methodologie is een vak uit het eerste trimester.  Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor het tweede deeltentamen van Methodologie. In het Reken Maar verslag van Methodologie nemen we de stof van het vak stap voor st..
  €10,95 €12,95
 • Wiskunde - Deel 1
  Wiskunde - Deel 1 Wiskunde is het eerste rekenvak wat je zult krijgen tijdens je bachelor Bedrijfskunde. Je kunt dit vak zien als een verlengstuk van het vak Wiskunde op de middelbare school. Houd er rekening mee dat dit vak vooral Wiskunde B betreft, en in mindere mate Wiskunde A! Heb jij op..
  €10,95 €12,95
 • Wiskunde - Deel 2
  Wiskunde - Deel 2 Wiskunde is het eerste rekenvak wat je zult krijgen tijdens je bachelor Bedrijfskunde. Je kunt dit vak zien als een verlengstuk van het vak Wiskunde op de middelbare school. Houd er rekening mee dat dit vak vooral Wiskunde B betreft, en in mindere mate Wiskunde A! Heb jij op..
  €10,95 €12,95